Després d'un llarg període d'absència ( hem tret l'Internet de casa i no sempre m'és possible actualitzar el blog) torno carregada de receptes i de ganes de penjar-les.
Començaré fent temporada amb receptes de bolets, les que penjo avui són les dues molt senzilles però el resultat és molt bo.
REMENAT DE BOLETS
INGREDIENTS
Ous
Bolets (pinetells, camagrocs, rossinyols)
PREPARACIÓ
- Netegem els bolets, els tallem i els fem a la paella amb una mica d'all tallat ben petit.
- Quan estiguin fets afegim els ous i ho "remenem".
Llest!
CREMA DE BOLETS
INGREDIENTS
Bolets ( ciurenys, xampinyons, rossinyols)
1 patata
1 Ceba
Brou de verdures
PREPARACIÓ
- Tallem la ceba i la sofregim a l'olla.
- Netegem i tallem els bolets i els posem a l'olla juntament amb la ceba, els deixem coure una estona.
- Pelem i tallem la patata a talls petits i la posem a l'olla, donem unes voltes i afegim el caldo de brou.
- Deixem bullir una estona, ho retirem del foc i ho triturem.
Llest!!
dijous, 26 de novembre del 2009
Subscriure's a:
Missatges (Atom)